Tibetanske Terrier er meget loyale og intelligente hunde, der kan trænes til at blive skødhunde. De er lette at pleje og kaster ikke meget.

Den tibetanske terrier (også kendt som den tibetanske spaniel) er en lille hund, der oprindeligt blev opdrættet i Tibet i 1830’erne, menes at stamme fra hunde, der blev bragt af britiske opdagelsesrejsende. Klubben blev stiftet i 1908 med instruktioner om, hvordan man plejer hundene og opdrætter dem.

En tibetansk terrier er en lille hund med lang, silkeagtig, uldet pels og et kompakt hvidt skæg. De kaldes undertiden “Hundekongen”.

Den seneste trend i kæledyrsindustrien er stigningen i sociale medier. Dette har givet disse hunde deres egen berømthedsstatus. Det har især hjulpet ejere, der anser det for svært at finde en tibetansk terrier til salg i lokale dyrebutikker. På grund af dette har mange virksomheder oplevet en stigning i salget takket være deres tilstedeværelse på sociale medier.

En tibetansk terrier er en sjælden hunderace med et usædvanligt udseende. Den er stor i størrelsen og har lang, tyk pels med en meget busket hale. Med sine karakteristiske markeringer har tibetanen et fantastisk temperament og personlighed.

Den tibetanske terrier blev oprindeligt opdrættet i Tibet af munkene for deres pligt til at beskytte husdyr mod rovdyr som ulve og bjørne.

At gå med hunden er meget vigtig

Den tibetanske terrier er en hunderace, der også mere populært er kendt som “tibetansk spaniel”. Hundene er kendt for deres energi og høje intelligens.

Hundevandrerne i klubben får normalt hundene ud hver dag, men det er op til dem at bestemme, hvor længe de vil fortsætte. De gør dette ved at gå i cirkler, gå i en figur 8 eller tage en anden rute hver gang.

At gå med din hund er ikke bare en handling af binding- det er også godt for dit helbred.

Dette kan være sandt, men nogle gange kan det være svært at finde tid til at tage din hund ud en lang tur. Det er her virtual reality kommer godt med. Det nyeste VR-spil, Doggles, giver dig mulighed for at tage din hund med på spændende vandreture med virkelige scenerier i virtual reality-verdenen.

Hunden har evnen til at fornemme verden omkring dem, reagere på begivenheder og justere deres adfærd. Det er vigtigt for mennesker at gå med deres hunde dagligt, så de kan opbygge et stærkt forhold til deres hundekompagnon.

The Tibetan Terrier Club of America er en organisation, der yder støtte til Tterrier i hele USA. De tilbyder uddannelse, netværksmuligheder og arrangementer for ejere af Tibetan Terrier eller potentielle ejere.

At gå med din hund kan udføres på mange forskellige måder, men det er meget vigtigt, at du tager dig tid hver dag til at gå med din hund.